Please, enable the JavaScript on your browser.
Please, enable the Cookies on your browser.
PREMIS DANSACAT 2022
PREMIS DANSACAT 2022

Tu decideixes qui guanya! • Els Premis Dansacat van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina de les professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d'una banda el seu vessant més artístic i també el social.

  Enguany els premis compten amb 11 categories i les finalistes han estat escollides per una comissió, formada per coreògrafes, ballarines, gestores, programadores, de diverses edats i de diferents províncies de Catalunya: Arantza López, Beatriu Daniel, Catherine Allard, Jesús Robisco, Jordi Sora, Margarida Troguet, Marta Oliveres, Pau Estrem, Roger Fernández, Sonia Fernández i Tristán Pérez-Martín.

  En el cas de la candidatura de Screen Dance, la comissió l'ha formada Ignasi Castanyé (Realitzador de vídeodansa), Loránd János (director del Festival Choreoscope), Marta Reguera (ballarina, coreògrafa i artista de vídeodansa) i Tristán Pérez-Martín (fotògraf i realitzador de vídeodansa).

  Les votacions són obertes tant per a persones associades a l'APdC com per les que no ho són.

  Els Premis Dansacat són simbòlics. Els resultats es faran públics durant la FESTA DE LA DANSA, que se celebrarà el 24 d'octubre a la Sala Apolo.


  🗓️ Es pot votar fins el 09/10/2022.
 • Obert