Please, enable the JavaScript on your browser.
Please, enable the Cookies on your browser.
 • PREMIS DANSACAT 2020
  PREMIS DANSACAT 2020

  Tu decideixes qui guanya!  • Els Premis Dansacat van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina de les professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d'una banda el seu vessant més artístic i també el social.

   Enguany els premis compten amb 10 categories i les finalistes han estat escollides per una comissió, formada per coreògrafes, ballarines, gestores, programadores, de diverses edats i de diferents províncies de Catalunya: Àngels Margarit, Catherine Allard, Cristina Facco, Elena Carmona, Ferran Civit, Gaston Corre, Gemma Calvet, Iñigo Martínez, Iva Horvat, Jordi Sora, Marc Oliver, Margarida Troguet, Nathalie Labiano, Pau Estrem, Tristan Perez Martin i Viviane Calvitti.

   En el cas de la candidatura de trajectòria, han estat les persones associades a l’APdC les que han proposat les candidatures finalistes.

   Les votacions són obertes tant per a persones associades a l'APdC com per les que no ho són.

   Els Premis Dansacat són simbòlics. Els resultats es faran públics durant la FESTA DE LA DANSA, que se celebrarà a finals d’any.


   🗓️ Es pot votar fins el 19/06/2020.

   Les dades de caràcter personal que has proporcionat seran tractades i incorporades en un fitxer responsabilitat de l'ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA DANSA DE CATALUNYA, conforme allò disposat en el Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril) i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van recollir. T'informem que pots exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint-nos a info@dansacat.org.
  • Obert