Please, enable the JavaScript on your browser.
Please, enable the Cookies on your browser.

 • 20 participanti, 10 femei și 10 bărbati, au acceptat provocarea Pro Nutrition Fit Challenge pentru a deveni mai fit și, în cele din urmă, să câștige competitia.

  Fiecare participant a făcut echipă cu un antrenor personal, iar timp de 3 luni, aceștia și-au schimbat dieta și s-au antrenat zilnic pentru a-și depăși limitele.

  Te invităm să descoperi evolutia celor 20 participanti și să votezi concurenta sau concurentul cu cea mai spectaculoasă evolutie din fiecare categorie. Vom avea 4 castigatori, cate unul pentru fiecare categorie de concurs:
  1. Fete - Masă musculară
  2. Fete - Slăbit
  3. Băieti - Masă musculară
  4. Băieti - Slăbit

  Cum votezi concurentii preferati  Dă click pe butonul din dreapta ”Vezi participantii” și votează-ti favorita și favoritul până pe 23 mai, ora 14:00.

  În functie de voturile primite, fiecare concurent primește o notă, care reprezintă o 15% din punctajul final acumulat. Află aici Cum se aleg câștigătorii Pro Nutrition Fit Challenge!

  *Poti vota o singură dată un concurent sau concurentă și doar dacă te afli în România în momentul votării. Tentativele de fraudă vor fi identificate și anulate automat de către aplicatia concursului.

  **Un utilizator poate vota de 4 ori, maxim un vot per candidat.
  • Closed
  19